Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

2 Gooikenstraat
Aalst, Vlaanderen, 9308
Belgium

0495751794

Dit is de webshop van Dinobusters. Dinobusters brengen mensen in beweging via verbinding. Ontdek meer over ons via www.dinobusters.org 

Blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Nieuw! Online training om je eigen toekomst te maken

Elke Wambacq

Onze gloednieuwe online training om terug aan het stuur te staan van je leven.

Onze gloednieuwe online training om terug aan het stuur te staan van je leven.

Na de publicatie van ons boek 'Aan het stuur van je eigen leven', merkten we dat heel wat lezers graag met ons verder willen bomen over hoe uit bepaalde dilemma's te geraken. Hoe zorg ik ervoor dat ik meer tijd maak? Hoe raak ik van mijn angst af om een nieuwe richting te kiezen?

Allemaal vragen die soms een extra duw in de rug vragen met begeleiding. Daarom hebben we een nieuwe online training gemaakt waarbij je in ongeveer 10 weken aan de slag gaat om heel concreet aan je eigen droom te werken. Wat mag je concreet verwachten?

  • Een reeks inzichten en oefeningen die je terug naar je essentie brengt
  • 7 sleutels om terug aan het stuur van je eigen leven te staan
  • Hoe krijg je minder zorgen over geld en kan je  van je passie je beroep maken
  • Hoe krijg je meer energie en krijg je meer voldoening uit je dagelijkse bezigheden?

Zin om in je luie zetel hard te werken aan je eigen toekomst? Ontdek dan onze online training voor een heel zacht prijsje op deze webshop: https://dinobustershop.org/shop/maak-je-eigen-toekomst-online-training